Skip to main content

Hierbij de vierde speciale nieuwsbrief met belangrijke informatie over de jubileumactiviteiten t.g.v. 40 jaar BSV Starlights.

Deze keer:

 • Landelijke Beeballdag op zondag 10 juni
 • De familiedag op zondag 17 juni
 • De activiteiten tijdens de jubileumweek van 27 juni t/m 1 juli
 • Te koop: uniek Poloshirt en honkbalsleutelhanger
 • Jubileumboek te bestellen
 • Op zoek naar gegevens van oud-leden

Activiteiten tijdens de jubileumweek van 27 juni t/m 1 juli

Binnenkort ontvangen alle leden en ouders een aanmeldingsformulier om in te schrijven voor alle activiteiten in het kader van 40 jaar BSV Starlights.

Hieronder een overzicht van de activiteiten voor de jeugdleden en voor de leden vanaf de juniorenleeftijd:

Voor de jeugdleden (t/m de aspirantenleeftijd):

 • Vrijdag 29 juni: ouder-kindwedstrijden en bonte avond (van ongeveer 18.00 tot 21.00 uur)
 • Zaterdagmiddag 30 juni: zeskamp (van ongeveer 13.00 tot 17.00 uur)
 • Zondag 1 juli: lunchbuffet met het maken van de verenigingsfoto. Aspiranten mogen ook meedoen aan de mixed-softbaldag

Voor de junioren, senioren en niet-spelende leden:

 • Donderdag 28 juni: speciale editie van de Pubquiz. Zoek alvast een team van maximaal 5 personen bij elkaar en doe mee!! Aanmelden kan alvast door een bericht te sturen naar Ardine Emmaneel: ardineemmaneel@gmail.com
 • Zaterdagavond 30 juni: feestavond, waarbij introducees van harte welkom zijn
 • Zondag 1 juli: mixed-softbaldag voor leden en oud-leden, met o.a. lunchbuffet, verenigingsfoto en afsluitende barbecue

Landelijke Beeballdag op zondag 10 juni

Op zondag 10 juni a.s. organiseert BSV Starlights in het kader van het 40-jarig jubileum de Landelijke Beeballdag, een leuke dag voor de beeballers van Brabant en Limburg. Behalve dat er wedstrijdjes gespeeld worden, zijn er tal van andere leuke activiteiten en traktaties. We willen ook andere kinderen de kans geven om aan deze dag deel te nemen. Ze hoeven daarvoor (nog) geen lid van Starlights te zijn. Heb je kinderen of ken je kinderen die het leuk zouden vinden om een dagje tal van activiteiten op ons honkbalveld te komen doen, geef ze dan op voor deze dag!!  Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn welkom, ook kinderen van de buren of van familie. Geen probleem!! Opgeven kan door een berichtje te sturen naar: bsvstarlights@ziggo.nl

Je kunt hier ook méér informatie over deze dag opvragen. Hopelijk krijgen we veel aanmeldingen, zodat we ook voor deze kinderen een leuke dag kunnen organiseren!

Hulp gezocht!!

De organiserende commissie heeft uiteraard veel hulp nodig op deze dag, o.a. bij het begeleiden van de spelen, de organisatie van het parkeren, de bardienst en het opbouwen en afbreken van de velden etc. Wie kan en wil ons helpen? De dag begint omstreeks 9.00 uur en de afsluiting is om 15.00 uur. Stuur even een berichtje naar de commissie: bsvstarlights@ziggo.nl Alvast bedankt!!

Familiedag op zondag 17 juni

Op zondag 17 juni organiseren we een speciale editie van de jaarlijkse familiedag. We roepen alle leden op om met een team in te schrijven. Dit kan een familieteam zijn, een vriendenteam, een team van je werk of een andere samenstelling. Altijd goed! Deelnemers moeten wel minimaal 14 jaar zijn of in het aspirantenteam spelen.

Inschrijven kan door een berichtje te sturen naar de jubileumcommissie: bsvstarlights@ziggo.nl

Te koop: uniek jubileum Poloshirt en honkbalsleutelhanger

Om enerzijds een erg leuke herinnering aan ons jubileumjaar te hebben en anderzijds de clubkas wat te spekken hebben we 2 aardige items laten maken die we jullie graag aanbieden. Dus maak je buurman, collega, leraar, nichtje of schoonmoeder blij met een Poloshirt met BSV Starlights 40 jaar. De shirts zijn verkrijgbaar in Rood in de maten S, M, L, XL, XXL, 3XL en 5XL. Alle Polo’s zijn uitgevoerd met het BSV Starlights 40-jaar jubileum op de linkerborst. Prijs voor dit mooie poloshirt € 22,50.

En gebruik zelf, of geef wederom iemand in je omgeving, deze fraaie honkbalknuppel sleutelhanger cadeau. Ook voorzien van het Jubileum logo en eventueel gepersonaliseerd met een voornaam. Prijs voor het fraaie honkbalknuppeltje € 5,00. Prijs voor hetzelfde knuppeltje met een naam erop € 7,50

In de kantine kunnen deze producten bekeken, gepast en besteld worden. Vraag Tonnie om je te helpen. Graag contant betalen!

Jubileumboek te bestellen

Het jubileumboek 40 jaar BSV Starlights is in een papieren versie te bestellen. Bestellen kun je doen door een berichtje te sturen naar: bsvstarlights@ziggo.nl

De kosten van de gedrukte versie zijn nog niet bekend, omdat e.e.a. afhankelijk is van het aantal bestellingen, maar méér dan € 10,- zal het zeker niet worden!

Uitnodigen van oud-leden

Bij het vieren van een 40-jarig jubileum worden natuurlijk ook oud-leden uitgenodigd. Op zondag 1 juli staat een mixed-softbaldag in reüniesfeer op het programma waar zij uiteraard ook van harte welkom zijn.

Van veel oud-leden hebben we de e-mailadressen weten te achterhalen, maar nog niet van allemaal. Dat is jammer, want we willen ze graag allemaal zoveel mogelijk persoonlijk uitnodigen. Ken je oud-leden die belangstelling hebben om aanwezig te zijn tijdens de jubileumweek en dan m.n. de mixed-softbaldag, geef dan de gegevens (liefst e-mailadres en/of postadres) door aan de jubileumcommissie: bsvstarlights@ziggo.nl

Noteer alle data!!!

Wij hopen alle leden en ouders/verzorgers van leden zoveel mogelijk aan te treffen bij de activiteiten. Noteer alle data daarom alvast in de agenda en op de kalender.

Wij wensen iedereen héél veel plezier bij alle jubileumactiviteiten.