Skip to main content

Clubkledingleverancier, aankoop informatie over knuppels en helmen.

BSV Starlights werkt samen met kledingleverancier: SSK uit Kwintsheul: info@sskeurope.com  Er is een eigen clubpagina voor BSV Starlights: Starlights – sskeurope (ccvshop.nl) waar alles te vinden is.

Mochten er vragen over de kleding zijn, neem dan contact op met  pakkencoördinator Bianca Timmermans: bianca.timmermans@hotmail.com

De pakken:

  • Broek is effen grijs. De honkballers hebben keus uit een 3/4 broek of een 1/1 broek. De softbalsters hebben daarnaast de mogelijkheid om met een korte broek (shorts) te spelen. Daarnaast zijn er ook zg. budgetbroeken, m.n. voor de recreanten die niet mogen sliden.
  • Shirt is rood met grijze accenten. Logo wordt uitgevoerd met een smalle witte rand.
  • Accessoires zijn rood: riem, ondershirt, sokken, pet, jacks en truien 
    Honkbalknuppels vanaf 2020: In 2018 heeft de KNBSB een aanpassing in de regels met betrekking tot knuppels bij de Honkbal Jeugd gecommuniceerd. Er is een overgangsperiode van twee seizoenen gehanteerd (2018 en 2019). In navolging van Little League internationaal volgt de KNBSB vanaf seizoen 2020 de Amerikaanse regels voor Honkbal Jeugdknuppels. De reden hiervoor is veiligheid. Er kan minder hard met deze knuppels worden geslagen. Bovendien is het een stuk eenvoudiger controleerbaar voor de scheidrechters bij onze verenigingen of met een goedgekeurde honkbalknuppel wordt geslagen.

    Klik hier voor meer informatie Helmen en overige hoofdbescherming:Veiligheid- en maskerbeleid Starlights nov. 2021