Skip to main content
Nieuwe berichten

Gonny van de Meerendonk lid van verdienste

By 18 februari 2015juni 20th, 2015No Comments

18 februari 2015

Beste Gonny,

Vanavond nemen we afscheid van jou als penningmeester van onze vereniging. We nemen echter geen afscheid van jou als lid van BSV Starlights. De komende jaren zul je zeker nog actief blijven achter de schermen. Zo blijf je voorlopig de ledenadministratie doen en blijf je nog even de contactpersoon voor de pakken, blijf je actief als één van de poetsdames van de kantine (één keer per twee weken) en beschikbaar om hand- en spandiensten te verlenen achter de bar bij speciale activiteiten.

Maar je hebt besloten om te stoppen als penningmeester en als lid van het bestuur. Eigenlijk wilde je al eerder stoppen, maar gelukkig hebben we je wat langer kunnen behouden. Vorig jaar hebben we echter afgesproken dat het echt je laatste jaar zou worden. Om er voor te zorgen dat dit zeker het geval zou zijn, heb je zelf je opvolgster gezocht en gevonden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat bij Brunhilde de zaken in goede handen zullen zijn!

Gonny, we leerden jou bij BSV Starlights kennen vanaf het moment dat Jurgen als jongetje bij de peanuts kwam spelen. Als betrokken moeder was je altijd aanwezig, bijna altijd ook bij de uitwedstrijden en dan had je altijd twee thermoskannen met koffie bij je. Niet goed voor de omzet van de kantine van de tegenpartij, maar wel erg fijn voor de meerijdende ouders en coach van ons eigen team. En aangezien ik vele jaren die coach mocht zijn, heb ik er wel het meest van geprofiteerd van iedereen! Nogmaals dank je wel daarvoor!!

Het bleek al snel dat je bereid was tijd en energie in onze vereniging te steken en al gauw werd je ingeschakeld bij kantinediensten. Ook wist het bestuur je te vinden toen er een nieuwe pakkencoördinator werd gezocht. Jarenlang heb je die taak met veel inzet verzorgd. Ondertussen werd je ook ingeschakeld om als bezorgadres van de wedstrijdformulieren te dienen, gaf je wekelijks de uitslagen door aan de KNBSB en controleerde en verstuurde de wedstrijdformulieren. Sinds die tijd hebben we nauwelijks nog boetes gekregen! Daarnaast hadden we met jou een kort lijntje met de gemeente. Jouw man Wout is nl. namens de gemeente altijd betrokken geweest bij het onderhoud van ons veld en kon dan ooit wel eens iets extra’s voor ons doen!

Op een gegeven moment moest het bestuur op zoek naar een nieuwe penningmeester, nu 7 jaar geleden. Mede gezien jouw bankverleden kwamen we bij jou uit en daar hebben we nooit één seconde spijt van gehad.
Je had als penningmeester je zaakjes al snel keurig op orde en zorgde er elk jaar weer voor dat de begroting en jaarrekening prima in orde waren. Ik denk niet dat je ook maar ergens één dubbeltje hebt laten liggen. Zo werden er betalingsregelingen getroffen met leden die een contributieachterstand hadden, haalde je alle subsidies binnen waarop we ook maar enigszins recht hadden en zorgde je ervoor dat we een financieel gezonde vereniging bleven, zonder dat het nodig was om een flinke contributies te heffen of fikse verhogingen van de kantineprijzen door te voeren.
Naast het werk voor BSV Starlights was je ook actief als penningmeester van de beheerscommissie van ons complex en beheerde je de inkomsten en uitgaven van Starlights en Avanti voor wat betreft het gezamenlijke gedeelte, m.n. de kantine en de kleedlokalen.
Gonny, het bestuur van BSV Starlights wil je, namens alle leden, bedanken voor je jarenlange inzet en hopen dat je nog lang actief zult zijn.

Na ruim 37 jaar BSV Starlights zijn er in totaal 4 ereleden, 15 leden van verdienste en sinds vandaag 31 winnaars van de LEO-Award. Deze groep mensen met bijzondere verdiensten voor onze vereniging krijgt er vandaag nog een lid bij!
Want, Gonny, het bestuur heeft besloten om op deze Algemene Ledenvergadering van woensdag 18 februari 2015 jou te benoemen tot het 16e Lid Van Verdienste van onze vereniging en ik wil de aanwezigen vragen om dit met een applaus te bekrachtigen. Gefeliciteerd!