Skip to main content

LEO-AWARD 2022 

Op woensdag 23 februari werd voor de 38e keer de LEO-Award uitgereikt. 

Tijdens de opening van het huidige complex aan de Leemputten stelde oud-voorzitter en medeoprichter Leo Muskens de zg. Leo-Award in. 

Dit is een wisseltrofee voor iemand uit de vereniging die zich in een seizoen extrasportief heeft ingezet. 

In 1985 werd de eerste Leo-Award uitgereikt aan John Verhoeven. Ondertussen is het een felbegeerde trofee geworden die de afgelopen jaren al door veel clubmensen gewonnen is. 

Ook na het overlijden van Leo Muskens in 2009 wordt zijn Award nog jaarlijks toegekend. 

 

Vandaag gaat de Award naar twee personen. De winnaars van de LEO-Award 2022 hebben allebei geen verleden als spelend lid. Wel hebben beiden vele jaren bij de teams van hun kinderen als begeleider gefungeerd en daardoor best wel kijk op het spelletje gekregen. 

 

Beiden houden er niet van om in de schijnwerpers te staan, het liefst zijn ze achter de schermen actief. Dat doen ze al vele jaren en dat is niet onopgemerkt gebleven. Beiden hebben al een keer eerder de LEO-Award gewonnen, voor de een was dat al in de vorige eeuw en voor de ander vlak daarna.  

 

De LEO-Awardwinnaars zijn al vele jaren actief en zorgen er mede voor dat wij allemaal lekker kunnen sporten en daarna kunnen nagenieten in een schone kantine, waar het gezellig borrelen is omdat de voorraadkast goed gevuld is en de bediening vriendelijk en altijd aanwezig is. 

Beide dames zijn dus vooral in de kantine actief: bedienen en schoonmaken en altijd aanwezig bij bijzondere actieven: van feesten tot toernooien en van het jeugdkamp tot het uitdelen van zelftesten. 

 

De LEO-Award is een aanmoedigingsprijs voor iemand waarvan het bestuur verwacht dat hij of zij (in dit geval dus twee zijen) nog vele jaren heel veel voor onze vereniging kan en zal gaan betekenen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ook voor Tonnie en Gonny het geval zal zijn!  

De LEO-Award 2021 gaat daarom naar Tonnie Broks en Gonny v.d. Meerendonk.