Skip to main content

Het gaat heel goed met de jongste aanwas bij onze vereniging. We hebben momenteel zo’n 20 tot 25 kinderen bij de Beeball rond lopen, verdeelt over Rookies en Majors. Dat deze groep een groei doormaakt komt vooral door de inzet van diverse enthousiaste clubleden.

Bij de teams zijn actief als trainers en/of coaches: Michel van Heeswijk, Bart te Dorsthorst, Carolien Wondergem, Digna van Hoof, Inge van Alebeek en Ilon van Gurp en verder diverse stagiaires als Kylian van der Schoot, Niels Rijkers, Ties Olijslagers en Raven Koop.

Omdat er rond het Beeball veel meer moet gebeuren dan alleen trainen en coachen wordt van ouders gevraagd om hand- en spandiensten te vervullen. Dit is bij deze jonge kinderen meestal geen enkel probleem maar er is wel behoefte aan personen die allerlei zaken rond het Beeball kunnen coördineren, regelen en aansturen.

Daarom zijn we heel blij dat we weer een Beeball Commissie hebben van enkele enthousiaste ouders die gaan proberen om de zaken rond de Beeball teams in goede banen te leiden.

De nieuwe Beeball Commissie bestaat uit:
Namens de Majors: Brunhilde van der Linde. (Voor deze groep zoeken we nog aanvulling).
Namens de Rookies: Rianne Goudsmit + Renée en Marianne Kronenburg.
Namens het Kader: Michel van Heeswijk.