Skip to main content

Voortaan zal de jubileumcommissie regelmatig een speciale nieuwsbrief versturen met belangrijke informatie over de jubileumactiviteiten.

Deze keer o.a.:

 • Op zoek naar gegevens van oud-leden
 • De dienstenveiling op woensdag 18 april
 • De familiedag op zondag 17 juni
 • De activiteiten tijdens de jubileumweek van 27 juni t/m 1 juli
 • Te koop: uniek Poloshirt en honkbalsleutelhanger

Gegevens van oud-leden gezocht

Bij het vieren van een 40-jarig jubileum worden natuurlijk ook oud-leden uitgenodigd. Op zondag 1 juli staat een mixed-softbaldag in reüniesfeer op het programma waar zij uiteraard ook van harte welkom zijn.

Van de oud-leden in de periode tot 2005 zijn lang niet alle actuele gegevens bekend. Dat is jammer, want we willen ze graag allemaal zoveel mogelijk persoonlijk uitnodigen.

Ken je oud-leden die belangstelling hebben om aanwezig te zijn tijdens de jubileumweek en dan m.n. de mixed-softbaldag, geef dan de gegevens (liefst e-mailadres en/of postadres) door aan de jubileumcommissie: bsvstarlights@ziggo.nl

Dienstenveiling op woensdag 18 april

Op woensdag 18 april organiseren we een dienstenveiling. Alle leden vanaf de juniorenleeftijd (dus ook de junioren!) worden geacht tevoren een dienst aan te bieden die op de veiling verkocht gaat worden. Dit kan van alles zijn: van een avondje oppassen tot het organiseren van een feestavond, van een taxi-ritje tot aan het verzorgen van een ontbijt. In plaats van een dienst kan ook een prijsje voor de loterij aangeboden worden (ter waarde van minimaal € 15,-). Deelnemers aan de dienstenveiling betalen géén entree tijdens de feestavond van 30 juni. Denk maar alvast na over een dienst die je aan kunt bieden zodra je kunt inschrijven

Familiedag op zondag 17 juni

Op zondag 17 juni organiseren we een speciale editie van de jaarlijkse familiedag. We roepen alle leden op om met een team in te schrijven. Dit kan een familieteam zijn, een vriendenteam, een team van je werk of een andere samenstelling. Altijd goed! Deelnemers moeten wel minimaal 14 jaar zijn of in het aspirantenteam spelen. Dus: zoek alvast een team bij elkaar en schrijf in zodra de aanmelding open staat

 

Activiteiten tijdens de jubileumweek van 27 juni t/m 1 juli

Voor de jeugdleden (t/m de aspirantenleeftijd):

 • Vrijdag 29 juni: ouder-kindwedstrijden en bonte avond (van ongeveer 18.00 tot 21.00 uur)
 • Zaterdag 30 juni: zeskamp
 • Zondag 1 juli: lunchbuffet met het maken van de verenigingsfoto. Aspiranten mogen ook meedoen aan de mixed-softbaldag

Voor de junioren, senioren en niet-spelende leden:

 • Donderdag 28 juni: speciale editie van de Pubquiz. Zoek alvast een team van maximaal 5 personen bij elkaar en doe mee!!
 • Zaterdag 30 juni: feestavond, waarbij introducees van harte welkom zijn
 • Zondag 1 juli: mixed-softbaldag voor leden en oud-leden, met o.a. lunchbuffet, verenigingsfoto en afsluitende barbecue

Te koop: uniek jubileum Poloshirt en honkbalsleutelhanger

De jubileumcommissie heeft, speciaal voor het 40-jarig jubileum, een speciaal poloshirt laten ontwerpen, dat voor alle leden te koop is.

In de bijlage kunt u lezen hoe u in het bezit van dit shirt kunt komen.

Daarnaast is er mogelijkheid om een speciale honkbalsleutelhanger aan te schaffen. Ook hiervoor: zie bijlage!

Noteer alvast alle data

Wij hopen alle leden en ouders/verzorgers van leden zoveel mogelijk aan te treffen bij de activiteiten. Noteer alle data daarom alvast in de agenda en op de kalender.

Wij wensen iedereen een heel mooi, gezond en sportief 2018 toe met héél veel plezier bij alle jubileumactiviteiten.

Met vriendelijke groeten,

Jubileumcommissie 40 jaar BSV Starlights