Skip to main content

Hierbij de tweede speciale nieuwsbrief met belangrijke informatie over de jubileumactiviteiten t.g.v. 40 jaar BSV Starlights.

Deze keer:

 • Op zoek naar gegevens van oud-leden
 • De dienstenveiling op woensdag 18 april
 • De familiedag op zondag 17 juni
 • De activiteiten tijdens de jubileumweek van 27 juni t/m 1 juli
 • Te koop: uniek Poloshirt en honkbalsleutelhanger

Gegevens van oud-leden gezocht

Bij het vieren van een 40-jarig jubileum worden natuurlijk ook oud-leden uitgenodigd. Op zondag 1 juli staat een mixed-softbaldag in reüniesfeer op het programma waar zij uiteraard ook van harte welkom zijn.

Van de oud-leden in de periode tot 2005 zijn lang niet alle actuele gegevens bekend. Dat is jammer, want we willen ze graag allemaal zoveel mogelijk persoonlijk uitnodigen.

Ken je oud-leden die belangstelling hebben om aanwezig te zijn tijdens de jubileumweek en dan m.n. de mixed-softbaldag, geef dan de gegevens (liefst e-mailadres en/of postadres) door aan de jubileumcommissie: bsvstarlights@ziggo.nl

Dienstenveiling op woensdag 18 april

Op woensdag 18 april organiseren we een dienstenveiling. Alle leden vanaf de juniorenleeftijd (dus ook de junioren!) worden geacht tevoren een dienst aan te bieden die op de veiling verkocht gaat worden. Dit kan van alles zijn: van een avondje oppassen tot het organiseren van een feestavond, van een taxi-ritje tot aan het verzorgen van een ontbijt. In plaats van een dienst kan ook een prijsje voor de loterij aangeboden worden (ter waarde van minimaal € 15,-). Deelnemers aan de dienstenveiling betalen géén entree tijdens de feestavond van 30 juni.

Vanaf dit moment vragen we alle leden (ook de niet-spelende leden) vanaf 16 jaar om een dienst te bedenken en z.s.m. door te geven aan de commissie. Dat kan door een reactie te sturen naar Marga Verhoeven: mehmverhoeven@home.nl

Graag de volgende gegevens doorgeven:

 • Naam
 • Team
 • Dienst die je aan wilt bieden (of evt. het prijsje voor de loterij)
 • Eventuele opmerkingen die van toepassing zijn

Familiedag op zondag 17 juni

Op zondag 17 juni organiseren we een speciale editie van de jaarlijkse familiedag. We roepen alle leden op om met een team in te schrijven. Dit kan een familieteam zijn, een vriendenteam, een team van je werk of een andere samenstelling. Altijd goed! Deelnemers moeten wel minimaal 14 jaar zijn of in het aspirantenteam spelen.

Inschrijven kan vanaf nu door een berichtje te sturen naar de jubileumcommissie: bsvstarlights@ziggo.nl

 

Activiteiten tijdens de jubileumweek van 27 juni t/m 1 juli

Voor de jeugdleden (t/m de aspirantenleeftijd):

 • Vrijdag 29 juni: ouder-kindwedstrijden en bonte avond (van ongeveer 18.00 tot 21.00 uur)
 • Zaterdag 30 juni: zeskamp
 • Zondag 1 juli: lunchbuffet met het maken van de verenigingsfoto. Aspiranten mogen ook meedoen aan de mixed-softbaldag

Voor de junioren, senioren en niet-spelende leden:

 • Donderdag 28 juni: speciale editie van de Pubquiz. Zoek alvast een team van maximaal 5 personen bij elkaar en doe mee!! Aanmelden kan al door een bericht te sturen naar Ardine Emmaneel: ardine@schelgww.nl
 • Zaterdag 30 juni: feestavond, waarbij introducees van harte welkom zijn
 • Zondag 1 juli: mixed-softbaldag voor leden en oud-leden, met o.a. lunchbuffet, verenigingsfoto en afsluitende barbecue

Te koop: uniek jubileum Poloshirt en honkbalsleutelhanger

Om enerzijds een erg leuke herinnering aan ons jubileumjaar te hebben en anderzijds de clubkas wat te spekken hebben we 2 aardige items laten maken die we jullie graag aanbieden. Dus maak je buurman, collega, leraar, nichtje of schoonmoeder blij met een Poloshirt met BSV Starlights 40 jaar. De shirts zijn verkrijgbaar in Rood in de maten S, M, L, XL, XXL, 3XL en 5XL. Alle Polo’s zijn uitgevoerd met het BSV Starlights 40-jaar jubileum op de linkerborst. Prijs voor dit mooie poloshirt € 22,50.

En gebruik zelf, of geef wederom iemand in je omgeving, deze fraaie honkbalknuppel sleutelhanger cadeau. Ook voorzien van het Jubileum logo en eventueel gepersonaliseerd met een voornaam. Prijs voor het fraaie honkbalknuppeltje € 5,00. Prijs voor hetzelfde knuppeltje met een naam erop € 7,50

In de kantine kunnen deze producten bekeken, gepast en besteld worden. Vraag Tonnie om je te helpen. Graag contant betalen!

Noteer alvast alle data

Wij hopen alle leden en ouders/verzorgers van leden zoveel mogelijk aan te treffen bij de activiteiten. Noteer alle data daarom alvast in de agenda en op de kalender.

Wij wensen iedereen héél veel plezier bij alle jubileumactiviteiten.