Skip to main content

Beste leden en ouders/verzorgers van BSV Starlights

Op verzoek van het bestuur van BSV Starlights organiseert Ardine Emmaneel op woensdag 29 april a.s. een online-pubquiz voor iedereen die maar mee wil doen (alleen leden). Zodat we toch wat verbinding hebben met elkaar in deze bijzondere tijd!

Hoe gaat dit in het werk:

  • Meld je als team aan bij Ardine (ardineemmaneel@gmail.com) of via bsvstarlights@ziggo.nl als deelnemer aan deze pubquiz. E-mailadressen van niet-leden daarbij even meesturen!! De omvang van de teams is altijd goed  (van 1 tot…). Aanmelden kan tot woensdag 29 april 18.00, met vermelding van de teamnaam.
  • Woensdag 29 april, precies om 20.30 uur worden de eerste vragen per email verstuurd naar alle leden en evt. deelnemers die geen lid zijn. Teams krijgen precies 5 minuten om de vragen via e-mail te beantwoorden (retour naar Ardine: ardineemmaneel@gmail.com)
  • Elke 15 minuten komt een nieuwe vragenlijst (kan ook een fotoronde zijn) via de email bij iedereen binnen. Deze vragenlijsten worden precies op tijd verstuurd en steeds is er 5 minuten tijd om de antwoorden in te sturen. Niet langer, want te laat wordt niet meer meegeteld!!
  • In totaal zijn er 8 ronden (20.30 – 20.45 – 21.00 – 21.15 – 21.30 – 21.45 – 22.00 – 22.15 uur) en tussendoor zullen steeds de goede antwoorden en uitslagen per ronde bekendgemaakt worden
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar een kleine bijdrage is altijd welkom

Deelnemers ontvangen volgende week nog aanvullende informatie over het verloop van de quiz. Wordt vast heel erg leuk om mee te doen!!