Skip to main content

Zoals bekend vieren we het 40-jarig bestaan van BSV Starlights met tal van activiteiten, m.n. in de maand juni.

Hieronder het overzicht van het programma. Noteer de datum alvast in uw agenda!!

Woensdag 18 april: Dienstenveiling en boekpresentatie

Op woensdag 18 april organiseren we een dienstenveiling. Alle leden vanaf de juniorenleeftijd worden geacht tevoren een dienst aan te bieden die op de veiling verkocht gaat worden. Dit kan van alles zijn: van een avondje oppassen tot het organiseren van een feestavond, van een taxi-ritje tot aan het verzorgen van een ontbijt. In plaats van een dienst kan ook een prijsje voor de loterij aangeboden worden (ter waarde van minimaal € 15,-). Deelnemers aan de dienstenveiling betalen géén entree tijdens de feestavond van 30 juni. Denk maar alvast na over een dienst die je aan kunt bieden zodra je kunt inschrijven.

Zondag 17 juni: Familiedag

Op zondag 17 juni organiseren we een speciale editie van de jaarlijkse familiedag. We roepen alle leden op om met een team in te schrijven. Dit kan een familieteam zijn, een vriendenteam, een team van je werk of een andere samenstelling. Altijd goed! Deelnemers moeten wel minimaal 14 jaar zijn of in het aspirantenteam spelen. Dus: zoek alvast een team bij elkaar en schrijf in zodra de aanmelding open staat

Zondagen in juni

10 juni:      Landelijke Beeballdag

24 juni:      Recreantentoernooi

 

Woensdag 27 juni t/m zondag 1 juli

27 juni:      Ballavond voor gemeente en verenigingen

28 juni:      Jubileumeditie van de Starlights Pubquiz. Zoek alvast een team van maximaal 5 personen bij elkaar en doe mee!!

29 juni:      Ouder-kindwedstrijden en Bonte Avond

30 juni:      Zeskamp voor de jeugd en Feestavond, waarbij introducees van harte welkom zijn

1 juli:         Mixed-softbaldag voor leden en oud-leden, met o.a. lunchbuffet, verenigingsfoto en      afsluitende bbq