Skip to main content

Jo is niet meer begonnen aan zijn 32e seizoen bij de recreanten. In het jaar dat hij 70 jaar oud gaat worden, heeft hij besloten dat het mooi is geweest. Al eerder stopte Betsie als actief speelster, maar bleef tot dit seizoen bij het team betrokken als vaste ‘scoorster’ en zorgde zij, als moeder van het team, voor de gezamenlijke pot en de onontbeerlijke verzorging tijdens de wedstrijden.

We missen jullie, al is het alleen maar omdat jullie er niet bij zijn als we trainen of spelen. Jullie waren er namelijk áltijd bij, zelden werd er een woensdagavond overgeslagen. Eerst lekker trainen en dan nog even blijven hangen in de kantine. Menig wijntje en pilsje werd er dan nog met de rest van het team gedronken. In het verleden vaak tot in de kleine uurtjes, de laatste tijd werd het minder laat, maar was het nog steeds hartstikke gezellig.

We wennen eraan dat we zonder jullie verder moeten als team, maar vreemd is het wel. Jullie waren er nl. vanaf de oprichting bij en hebben het team al die jaren mede gedragen, Betsie veelal op het tweede honk en Jo als pitcher.

Bij de club betrokken geraakt omdat jullie zoon Mike ging honkballen en al snel zijn jullie beiden, naast het spelen bij de recreanten, echte verenigingsmensen geworden. Jo eerst als coach en later als bestuurslid met gigantisch veel verdiensten voor de verenging. Betsie als stille kracht vaak achter de schermen helpend waar dat nodig was, achter de bar, bij het poetsen en noem maar op!

Zowel Starlights als de recreanten zijn jullie veel dank verschuldigd. Gelukkig houdt met het afscheid van de recreanten voor jullie bij de club nog niet op. Jo zit nog steeds als penningmeester in het bestuur en jullie zullen ook de komende jaren zeker nog vaak op onze velden en in de kantine te vinden zijn. Vanavond willen we jullie, als recreanten, bedanken voor al die jaren tot nu toe!! Een fijne avond toegewenst!