Skip to main content

Sponsorkliks Steun Starlights gratis met Sponsorkliks!

Gratis sponsoren? Dat klinkt te mooi voor woorden.

Met Sponsorkliks kun je extra inkomsten voor de club genereren, zonder dat het je ook maar een cent kost. Hoe werkt dat dan, zul je je afvragen. Het is heel simpel. Sponsorkliks is een groot affiliatenetwerk waarmee de leden en betrokkenen de vereniging kunnen sponsoren via hun internetaankopen. Meer dan honderd grote webshops (o.a. Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd.nl, Wehkamp, Albert Heijn, Hema, Booking.com en ga zo maar door…) zijn aangesloten bij dit concept.
Wanneer je voor het bestellen bij deze webshop op de link via Sponsorkliks hebt besteld, betaal jij op dezelfde manier als je gewend bent, alleen de webshop betaald een klein percentage van de aankoop aan BSV Starlights. Als ieder verenigingslid, ouder of bekende op deze manier bestelt, kunnen de maandelijkse sponsorinkomsten voor de club klink oplopen. Dat geeft ons de mogelijkheid om nieuwe materialen aan te schaffen en leuke activiteiten te organiseren. En daar profiteren onze leden weer van.

 

Hoe werkt SponsorKliks dan?

Meedoen is heel eenvoudig en kan op twee manieren:

1.Nooit meer SponsorKliks vergeten met een pop-up melding!

Klik op onderstaande icoon van de browser die je gebruikt. Deze linkt naar de extensie voor je browser die speciaal voor BSV Starlights is gemaakt. Als je de extensie geïnstalleerd heb, ontvang je een melding als je een webshop bezoekt die aan het sponsorprogramma meedoet. Met 1 eenvoudige klik zorg je ervoor dat je Starlights gratis sponsort en kun je de bestelling op dezelfde manier plaatsen als je gewend bent.

Nu beschikbaar voor:

icon-chrome
Binnenkort ook via:
icon-ieicon-firefox

2. Via de Sponsorkliks website

Ga naar deze pagina van BSV Starlights op Sponsorkliks:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=2746
Klik vervolgens op de webshop waar je wilt bestellen en bestel en betaal gewoon zoals anders.
Door de klik via de Sponsorkliks website worden de sponsorbedragen automatisch in de achtergrond afgehandeld.