Skip to main content
Nieuwe berichten

Tonny Broks lid van verdienste

By 7 november 2014juni 20th, 2015No Comments

Op vrijdag 7 november jl. is Tonnie Broks, tijdens de jaarlijkse kaderavond,  benoemd tot Lid van Verdienste van BSV Starlights.

Hieronder de toespraak van voorzitter Adrie Hellings bij gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis.

Beste kaderleden van BSV Starlights,

Welkom allemaal op onze jaarlijkse kaderavond. Een avond waarop wij, het bestuur van de vereniging, jullie met een gezellige avond willen bedanken voor de inzet voor de vereniging in het afgelopen seizoen. Want zonder jullie actieve bijdrage als trainer / coach / commissielid of als veel ingezette vrijwilliger, is het voor ons niet mogelijk om de verenging goed draaiende te houden. Onze hartelijke dank daarvoor en hopelijk wordt het vanavond weer een ouderwets gezellige Starlightsavond.

Vanavond zijn, behalve de huidige, actieve kaderleden, ook de ereleden, leden van verdienste en winnaars van LEO-Award uit het verleden uitgenodigd. Onze dank aan hen blijft groot en we zien ze graag regelmatig hier, als lid van de Starlightsfamilie, bij ons in de kantine of op het veld.

Na 37 jaar BSV Starlights zijn er in totaal 4 ereleden, 14 leden van verdienste en 30 winnaars van de LEO-Award. We zien vaak dat winnaars van de LEO-Award later lid van verdienste worden, zij hebben de aanmoediging van deze Award begrepen en zijn doorgegaan met hun grote inzet voor de vereniging.